Het Muithuis biedt u een sfeervolle locatie voor uw vergadering of bedrijfspresentatie. En op een door u gekozen tijdstip kan uw vergadering of businessmeeting worden onderbroken met een roofvogelshow. 


Vergaderarrangement voor 1 dagdeel (€ 22,50 p.p. incl. uitgebreide lunch) 

De valkerijkamer of jachtkamer is gedurende de ochtend, middag of avond voor u gereserveerd en uw gasten worden ontvangen met cake en onbeperkt gebruik van koffie, thee of ijswater. 


Vergaderarrangement voor 2 dagdelen (€ 40,50 p.p. incl. uitgebreide lunch) 

Het Muithuis kan u ook voor 2 dagdelen tot dienst zijn. Uw verblijf in het Muithuis duurt van 08.30 – 17.00 uur of van 13.00-21.30 uur. Deze tijden kunnen op aanvraag eventueel aangepast worden.

De gasten worden ontvangen met een zoete lekkernij en onbeperkt gebruik van koffie, thee en ijswater. Tussen de middag staat er een complete heerlijke lunch voor u klaar. 


Vergaderarrangement voor 3 dagdelen (€ 72,50 p.p. incl. lunch en buffet naar keuze)

Het Muithuis ontvangt u ook graag voor 3 dagdelen. Uw verblijf in het Muithuis duurt van 08.30 uur – 21.30 uur. Uw vergaderarrangement van 2 dagdelen wordt aangevuld met een heerlijk buffet of diner aan het begin van de avond. Natuurlijk passen wij dit zoveel mogelijk aan uw wensen aan.

Onze cateraar heeft een zeer uitgebreide menukaart. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten voor uw bijeenkomst. 

Minimaal 6 personen.